Ce spun clientii despre CV Designers?

Este exact ceea ce asteptam. Este foarte clar ca si cei mai buni dintre manageri au nevoie de consultanta in acest domeniu. Multumesc!

Commercial Director, Pharmaceuticals

Sunt foarte fericit si multumit ca am apelat la dumneavoastra. Imi place extrem de mult cum ati realizat CV-ul, l-as pune in rama. Multumesc pentru profesionalismul de care ati dat dovada. Abia astept sa am in mainile mele si scrisoarea de intentie stiind cat de creativi sunteti (v-a inzestrat Dumnezeu cu talentul cuvintelor de aur).

Sales Coordinator, DIY Chain

Va multumesc pentru CV! Este perfect! Sintetizeaza exact ce doresc sa fie transmis. Felicitari pentru profesionalism!

Cu siguranta va voi recomanda si cunoscutilor mei!

Senior Advisor, European Parliament

Ma bucur ca am apelat la voi pentru CV si procesul de consiliere! Desi la inceput preturile mi s-au parut cam mari, clar a meritat. Am obtinut “upgrade-ul” profesional pe care il meritam si pe care nu reusisem sa-l ating inainte de unul singur. Va felicit si multumesc!

General Manager, Advertising

Am aflat de CV Designers intamplator. Eram pe contul de facebook al unui site de job-uri si am vazut recomandarea lor…Recunosc, la inceput am privit intreg conceptul cu scepticism si nu prea vedeam legatura dintre un CV si un design pana cand am decis sa aplic si abia dupa ce am primit cv-ul refresh-uit am inteles…E vorba de design thinking iar acum, datorita echipei CV Designers pot spune ca sunt acolo unde imi e locul – in TOP. Va multumesc.

Trainer, Consulting Industry

Va multumesc! Este impecabil. Abia astept sa aplic cu acest CV!

Logistics Manager, Logistics & Supply Chain

Va multumesc mult de tot pentru ajutor. Citind aplicatia ma intrebam daca este vorba despre mine? Ati facut o treaba de adevarat profesionist. Intre noi doctorii se spune ca esti sau nu meserias. Spun fara rezerve ca sunteti! Sa fii de meserie este cea mai mare onoare pentru cineva care chiar crede in ce face.
A fost o placere sa lucrez cu dumneavoastra!

Medical Doctor and Professor, Health Care

Va multumesc foarte mult pentru ajutor in ceea ce priveste scrisoarea de intentie. Am ramas foarte placut impresionata si consider ca acest pas ma va ajuta sa obtin jobul pe care mi-l doresc. Cu siguranta voi recomanda serviciile dumneavoastra. Mult succes in continuare!

Arts Project Manager & Journalist, Media Production

Am fost foarte multumita de colaborarea cu CVdesigners. Ceea ce mi-a placut este implicarea si seriozitatea lor in tot ce inseamna procesul de realizare a unui CV profesionist. Felul in care tin legatura cu tine ca si client, pentru a-ti pune experienta in valoare, fara sa se piarda in detalii irelevante. Mi-am dat seama ca apelul la profesionisti a fost o alegere potrivita, am devenit mai increzatoare la aplicarea pentru job-uri, iar rata de invitatii la interviu a crescut simtitor. Eu sunt specializata in domeniul meu de activitate – comunicare – nu e nevoie sa fiu experta in editare de CV-uri, pentru asta am apelat la cei de la CVdesigners, iar ei si-au dat masura valorii in specialitatea lor. Le multumesc frumos! Dezvoltarea in cariera este un proces continuu, asa ca sigur am sa utilizez serviciile CVdesigners in viitor, cele legate de consiliere in cariera si practica pentru interviu, in mod sigur!

P.S. Apreciez mult articolele de pe blog au informatii utile, de asemenea testele psihometrice mi s-au parut incredibil de interesante.

Social Media Executive, Advertising, Marketing & PR

Impresia generala este una pozitiva si se simte ”aerul proaspat” de care avea nevoie CV-ul. Se vede ca l-au prelucrat niste profesionisti :-)

Regional Manager, Banking & Finance

Multumesc mult pentru serviciul oferit!
Mi-ati usurat foarte mult munca si imi si place ce ati facut! Felicitari si succes in continuare!
Ps: daca eu as fi la HR, atunci cu siguranta as angaja aceasta persoana, cui i-ati creat acest CV.

Accountant, NGO
Va multumesc pentru ajutorul si sfaturile pe care mi le-ati acordat anul trecut, cand incercam sa fac o schimbare de job – si de domeniu de activitate. Intre timp, mi-am schimbat locul de munca – am plecat la inceputul verii si m-am mutat la o firma de IT, pe technical writing. La scurt timp, a aparut o noua oferta, “de nerefuzat”, iar in toamna m-am mutat la un liceu privat, unde ma ocup de promovarea pe social media si unde sunt profesor de limba romana.
Nu stiu daca a fost “legea atractiei” la mijloc sau nu, dar stiu ca a fost o aventura pe cinste, pentru mine, acest traseu al schimbarilor de job/directie in cariera de anul trecut. Iar intalnirea noastra de la trainingul CVDesigners a facut parte din aceasta aventura. Nu stiu daca imi doream cu adevarat sa lucrez in urmatorii ani in IT – cred ca imi doream mult mai mult sa (re)devin profesor :)
Multe salutari!
Project Manager – Publishing

Va multumesc, sunt foarte multumita de rezultat. De aseamnea si discutia avuta cu unul din consilerii dumnevaostra a fost una deosebit de productiva!

Operations Specialist, Banking & Finance

VA MULTUMESC!

Acum CV-ul arata intr-adevar profesionist!!! Iar adaptarea dpv gramatical, lingvistic si ca aspect este super!
Sunteti cu adevarat profesionisti!
PS: Intalnirea cu consilierul in cariera a decurs foarte bine, dansa fiind o prezenta foarte placuta si un partener de dialog foarte agreabil!

Financial Manager, FMCG

Multumesc frumos pentru cele 4 ore extrem de interesante si pline de informatii si, cu siguranta, voi recomanda activitatile propuse de dumneavoastra si altor persoane. Din aceasta “cauza”, precum si din evaluarea trimisa, am inteles ce elemente lipseau din CV, lucruri pe care mie mi se parea firesc sa le fac, dar nu sa le si trec in CV.

Senior Relationship Managed, Banking & Finance

Multumesc  CVDesigners.ro – o echipa de profesionisti!
Este cel mai frumos martisor primit.
Atat CV-ul cat si profilul de Linkedin au un aspect profesionist, placut si organizat, sunt foarte incantata de rezultat.

Economic Director, Finance and Management

Wwooowww. Stiu… poate nu suna profesional bucuria descrisa mai sus, dar nu am vazut in viata mea un CV mai profesionist si mai bine structurat ca acesta. Acum inteleg de ce am avut atatea dezamagiri si intrebari fara raspuns la job-urile la care am aplicat. Va multumesc din suflet! Sunteti o echipa de profesionisti.

IT Director, IT&C

Multumesc mult pentru tot, sfaturi, experienta etc. M-au ajutat. A durat aproximativ o luna si sunt nou angajata in compania pe care mi-o doream!

Senior Legal Manager, Oil & Gas

Va multumesc foarte mult. Pot spune ca s-a transformat dintr-un simplu CV intr-un instrument de branding personal. Sunt multumita!

HR Director, FMCG

Brand Your Career a fost un workshop foarte interesant si util pentru mine pentru a fi constienta de ce am de oferit. Este o experienta care te invata multe si prin care poti te poti dezvolta.

Project Manager, Big 4 Audit Firms

Sunt foarte incantata!!! Acum nu numai ca si cred ca imi voi gasi activitatea profesionala pe care o doresc, dar si simt asta.

Multumesc inca o data.

Marketing Specialist, Telecommunications

Ma bucur pentru curs, a fost o intalnire productiva si care a venit cu valoare adaugata pentru dezvoltarea mea personala. Modul deschis si la obiect in care s-a desfasurat cursul e de apreciat si astept noi evenimente marca CVDesigners.

Process Engineer, Oil & Gas

Multumesc pentru profesionalism si serviciile de calitate oferite. M-ati ‘cotropit’ cu optimism si cu sfaturi de care aveam nevoie!

Senior Training Manager, Banking & Finance