Test it Tuesday!

Test it Tuesday!

Bancomatul iti elibereaza cardul bancar inaintea banilor, pentru ca tu sa nu pleci fara el. Frigiderele cu bauturi racoritoare sunt plasate in spatele supermarketurilor, ca in drum spre ele sa vezi toata varietatea de marfa. Spatiul de lucru din organizatii este din ce in ce mai deschis pentru a incuraja colaborarea, comunicarea libera si transparenta.

Mediul in care iti desfasori activitatea iti determina in mod evident comportamentul. Prin modelarea acestuia iti poti incuraja obiceiuri pe care ai vrea sa le cultivi si le poti descuraja pe cele care te afecteaza negativ sau de care vrei sa scapi.

Psihologii sustin ca este deosebit de important ca cei ce isi doresc o schimbare, sa-si formeze obiceiuri care, prin repetitie, duc la actiuni automate in directia dorita, fara apel permanent la autocontrol. Pentru a forma un obicei, de cele mai multe ori este nevoie de un stimul de actiune, precum: Fac sport dupa ce las copilul la gradinita. Astfel, in timp, o actiune voluntara simpla (lasatul copilului la gradinita) duce automat la comportamentul dorit (practicarea unui sport).

Ce va propunem este o noua rubrica, atat in sectiunea de resurse de pe site-ul www.cvdesigners.ro, cat si pe pagina noastra de facebook.

Se numeste Test it Tuesday! si este bazata pe ideea programului cu acelasi nume din Statele Unite si Anglia, prin care se viza formarea obiceiului de testare saptamanala a bunei functionari a aparatelor de detectare a monoxidului de carbon.

Prin Test it Tuesday! noi ne propunem un obiectiv mai placut – acela de a va invita sa testati ceva nou in fiecare saptamana, incepand de martea viitoare. In acest fel, vrem sa incurajam experiente care contribuie la dezvoltare voastra si de ce nu, a CV-ului fiecaruia dintre voi si sa formam obiceiul de a nu lasa saptamana sa treaca din inertie.

Va asteptam sa ne vizitati in fiecare marti si nu numai!


  • Trimite un link catre aceasta pagina prin email.
  • Da share acestei pagini pe Twitter.
  • Da share acestei pagini prietenilor tai de pe Facebook!