Termeni şi condiţii

CVdesigners este o marcã înregistratã a firmei SC St.A.R.T Atelier SRL, cu sediul în Bucureşti, Bdul. Regina Elisabeta, nr. 61, înregistratã la Registrul Comerţului sub nr. J40/12876/30.12.2010, cod unic de inregistrare 27863232, email: office@CVdesigners.ro.

I. Confidentialitatea datelor

Datele personale înscrise sunt strict confidenţiale. Veţi primi informaţii privind activitãţile CVdesigners doar dacã aţi optat pentru acest lucru la momentul înscrieii.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificatã şi completatã şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC St.A.R.T Atelier SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţã şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastrã, un membru al familiei dumneavoastrã ori o altã persoanã. Scopul colectãrii datelor este: livrarea serviciului achizionat electronic (realizare CV si consiliere) si primirea de informatii privind promotii sau noutati ale CVdesigners.

Sunteţi obligat(ã) sã furnizaţi datele, acestea fiind necesare livrarii serviciului achizionat electronic (realizare CV si consiliere). Refuzul dvs. determinã sa nu putem sa colaboram pentru ca serviciul oferit de noi necesita detaliile de contact ale clientului.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vã adresa justiţiei. Totodatã, aveţi dreptul sã vã opuneţi prelucrãrii datelor personale care vã privesc şi sã solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vã puteţi adresa nouã utilizand datele din sectiunea ‘Contact’.

Dacã unele din datele despre dumneavoastrã sunt incorecte, vã rugãm sã ne informaţi cât mai curând posibil.

II. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul CVdesigners (precum si orice alt material avand legatura cu CVdesigners) trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la “Continut CVdesigners”), apartin CVdesigners si colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele de pe site-ul CVdesigners fara a detine o permisiune scrisa din partea CVdesigners sau colaboratorilor sai, care detin un drept de proprietate intelectuala asupra sectiunii respective de continut a CVdesigners.

III. Servicii

Serviciile oferite de CVdesigners sunt servicii online de creare de CV-uri si consiliere profesionala.

IV. Plata Serviciilor

Plata serviciilor CVdesigners se realizeaza prin una dintre urmãtoarele modalitãti:

  1. Plata online cu cardul de debit sau credit prin intermendiul platformei EuPlatesc.ro de la Raiffeisen Bank.
  2. Plata prin transfer bancar online sau la orice sediu Raiffeisen Bank din Bucuresti sau din tara.

Pentru toate modalitãţi de platã veţi primi o confirmare de platã şi înregistrare a comenzii împreunã cu detalii aditionale. Ulterior veţi primi şi factura aferentã comenzii pe mail şi vã rugãm sã confirmaţi primirea şi acceptarea ei.

Tarifele afisate pe site includ TVA.

Plata serviciilor CVdesigners NU este returnabila.

Costul serviciilor prestate pentru piata din strainatate difera fata de oferta standard si va fi decis si comunicat clientului dupa analiza fiecarui caz in parte.   

ATENTIE! Orice comanda facuta si platita dupa ziua de Vineri la ora 17:00 va fi preluata cel devreme Luni la ora 9:00.

V. Termen de livrare a serviciilor

Pentru livrarea CV-urilor in termen de 48 de ore, se va achita o taxa suplimentara de urgentare de 100 RON. Pentru serviciul standard (non-urgentat) termenul de livrare este de 5 zile lucratoare.

Pentru calcularea termenului de livrare a CV-urilor, NU se vor calcula zilele nelucratoare de sambata si duminica sau sarbatorile nationale legale. Aditional, termenului de livrare se va calcula din momentul in care clientul a furnizat toate detaliile cerute pe email in legatura cu CV-ul sau.

Orice întârziere a realizarii si livrarii serviciilor noastre, fata de limita maximã de 5 zile lucratoare, va fi anunţatã prin telefon si/sau e-mail.

Dupa primirea CV-ului in termenul stabilit, clientul are la dispozitie 72 de ore pentru a solicita eventuale modificari. Dupa 72 de ore, orice modificare solicitata de catre client se va face contra cost.

VI. Limitarea Responsabilitatii

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca CVdesigners nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca CVdesigners a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-urilor CVdesigners.ro;

b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;

c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-urilor CVdesigners.ro;

d) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

a) utilizarea serviciilor site-ului CVdesigners.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul “asa cum sunt” sau “asa cum sunt disponibile”.

b) CVdesigners nu ofera nici o garantie ca:

b.1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;

b.2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;

b.3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului CVdesigners.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;

b.4) orice eroare de program va fi corectata;

c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de CVdesigners se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

VII. Generalitati

Daca vreo prevedere din acest capitol “Termeni si conditii” este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale “Termeni si conditii”, acestea ramanand in vigoare. Acesti “Termeni si conditii” constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si SC St.A.R.T Atelier SRL in privinta utilizarii site-ului CVdesigners.ro.

Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.

Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si SC St.A.R.T Atelier SRL si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-urilor CVdesigners.ro. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si SC St.A.R.T Atelier SRL vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.