Da ACUM testul DISC si afla despre tine!

Da ACUM testul DISC si afla despre tine!

In continuarea seriei de teste psihometrice propuse si recomandate de CVdesigners, va prezentam astazi evaluarea DISC, un instrument util de auto-cunoastere, imbunatatire a productivitatii si a interactiunii in echipa.

Testul masoara preferinta participantului pentru unul dintre urmatorii factori de personalitate: Dominanta (D), Influenta (I), Statornicie (S) si Caracter conciliant (C). Combinatia individuala dintre cele 4 elemente indica un profil unic de personalitate, detaliat ulterior in raportul pe care dezvoltatorii evaluarii il pun la dispozitie.

Pe scurt, factorii de personalitate DISC, sunt caracterizati astfel:

Dominanta (D) – tendinta de a modela mediul prin eliminarea opozitiei, cu focus pe rezultat si succes

3 caracteristici: competitivitate, autoritate, individualism

Influenta (I) – tendinta de a modela mediul prin a-i influenta, convinge si in unele cazuri prin a-i manipula pe cei din jur

3 caracteristici: sociabilitate, exuberanta, impulsivitate

Statornicie (S) – inclinatie spre cooperarea cu cei din jur, cu focus pe constanta si pe bunul mers al lucrurilor

3 caracteristici: rabdare, control emotional, previzibilitate

Caracter conciliant (C) – tendinta de a aborda cu constiinciozitate circumstantele existente, cu focus pe calitate si acuratete

3 caracteristici: diplomatie, adaptabilitate, reticenta la risc

Rezultatele explica influenta atat a factorilor dominanti cat si a celor mai putin caracteristici individului. Prin cunoasterea propriului vostru profil DISC, va cresteti increderea prin a intelege ce va motiveaza, ce situatii va dauneaza si cum sa le gestionati, ce va face sa vibrati, cand sunteti productivi si cand nu. In plus, va va fi mai usor sa identificati personalitatile cu care va potriviti cel mai bine, pentru a duce spre exemplu la bun sfarsit un proiect, pentru a incepe o afacere sau pentru minimalizarea conflictelor de orice natura.

Daca iti stii deja tipul de personalitate, gasesti o descriere generala a fiecarui stil DISC printr-un click pe factorul dominant: Dominanta, Influenta, Statornicie sau Caracter conciliant.

Daca vrei sa incepi prin a da testul DISC instant online si gratuit, acceseaza acest link. Citeste cu atentie instructiunile si raspunde cat mai natural si sincer pentru un rezultat exact. La final, pentru orice intrebari sau pentru profilul tau complet si aplicabilitatea ocupationala, iti punem la dispozitie serviciul nostru de consiliere.


  • Trimite un link catre aceasta pagina prin email.
  • Da share acestei pagini pe Twitter.
  • Da share acestei pagini prietenilor tai de pe Facebook!