Ce cauta angajatorii pe piata muncii din Europa?

Ce cauta angajatorii pe piata muncii din Europa?

Pentru multi ideea de a lucra in cadrul Uniunii Europene, devine tot mai tentanta. In linii mari, pe piata europeana se cauta:

- un candidat foarte motivat

- ce livreaza rezultate si se adapteaza usor la o varietate de medii

- care colaboreaza ca parte a unei echipe multiculturale

- care este dornic sa invete si sa-si dezvolte cunostinte si abilitati

- si nu in ultimul rand, care are o inteligenta emotionala dezvoltata

CV-ul Europass reprezinta cartea de vizita pe care o trimiti dincolo de granitele tarii, iar impactul sau trebuie sa fie unul puternic. In sprijinul tau vine consilierul in cariera care te va ajuta ca CV-ul sa atraga atentia in primele secunde prin forma si prin continutul aparte.

Consilierul iti va evidentia atuurile si realizarile tale in concordanta cu cerintele jobului la care doresti sa aplici, te va ajuta sa-ti identifici competentele dobandite care sa-ti creeze un avantaj competitiv si totodata nu va accentua situatiile care nu te avantajeaza (de exemplu: perioadele de timp in care nu ai lucrat).

“Institutiile UE angajeaza administratori juniori- absolventi de studii superioare, chiar si fara experienta – cu un salariu de baza de 4 350 de euro. Pachetul salarial include si alte avantaje. La concursurile pentru un job se inscriu candidati foarte buni din toate statele membre. Sunt sute de aplicanti pe loc, iar pentru a reusi trebuie sa te plasezi in primii 5-10% dintre acestia” ne spune Lavinia Toma, fondator QualiTrainer.eu – companie de profil ce ofera training personalizat si teste create special pentru antrenarea abilitatilor cerute de catre institutiile europene.

Tot aceasta atrage atentia ca: “In momentul inscrierii la un concurs, vi se cere sa va creati un profil online si sa atasati un CV. Aceste documente vor fi accesate de comisia de evaluare, care isi va face o prima impresie asupra profilului si competentelor aplicantului. Apelati la specialisti care cunosc ce cauta angajatorii din institutiile UE pentru a va crea un profil de candidat de succes si pentru a evita capcanele.”

Sa ai un CV profesionist este extrem de util; stau dovada testimonialele celor care au apelat la specialisti in croirea CV-ului si care s-au bucurat din plin de beneficiile acestor servicii: http://www.cvdesigners.ro/testimoniale/

Daca esti deja convins, echipa CVdesigners iti sta la dispozitie cu noul serviciu EURO CV!


  • Trimite un link catre aceasta pagina prin email.
  • Da share acestei pagini pe Twitter.
  • Da share acestei pagini prietenilor tai de pe Facebook!