5 semne ca esti un manager exceptional

5 semne ca esti un manager exceptional

1. Esti acolo pentru oamenii pe care ii conduci

Un sef bun se va concentra in primul rand asupra angajatilor sai si in al doilea rand asupra clientilor. Atata timp cat managerul isi indreapta atentia mai mult asupra clientilor si a vanzarilor si mai putin asupra salariatilor lui, el nu va isi va putea sustine angajatii atunci cand lucurile devin stresante si cand cei mai buni oameni din echipa sa pleaca.

2. Esti un bun observant

Cei mai buni lideri previn problemele, iar ca sa poti preveni problemele trebuie sa fii un bun observant. Liderii care doar se uita pe rapoarte, fara a lua in considerare ceea ce aud si ce vad nu vor fi de succes pentru mult timp.

3. Esti empatic

O persoana care este capabila sa simta si sa inteleaga durerea sau fericirea altei persoane este capabila sa fie un sef bun. Este o trasatura importanta pentru un lider, deoarece reprezinta o parte importanta in dezvoltarea relatiilor.

A fi empatic ca manager inseamna sa fii sensibil in momentul in care angajatii tai devin suprasolicitati, sa arati interes in ceea ce priveste dorintele si visurile celorlalti, sa fii dispus sa ajuti angajatii in problemele lor personale, toate acestea ajutandu-i pe subordonatii tai sa isi imbunatateasca performanta.

4. Esti dispus sa primesti feedback

Este important ca tu, in calitate de manager, pe langa feedback-up pe care il oferi, sa fii dispus sa primesti feedback. In general, persoanele care nu iau feedback, de multe ori nici nu-l dau.

5. Ai talent

In mod evident, trebuie sa iti faci bine treaba. Daca ai o performanta buna, poti sa creezi o cultura si un cadru in care lucrurile sunt facute bine si la timp, fapt ce va conduce la propria ta promovare.


  • Trimite un link catre aceasta pagina prin email.
  • Da share acestei pagini pe Twitter.
  • Da share acestei pagini prietenilor tai de pe Facebook!